MILJØ OG SPILDOLIE

AVISTA OIL Danmark A/S indsamler og raffinerer brugte motor-, hydraulik-, gear- og andre typer smøreolie.

Af de oprensede baseolier produceres ny smøreolie.

  Download Brochure

 

Indsamling af spildolieprodukter

På årsbasis indsamler AVISTA OIL Danmark A/S omkring 30.000 tons olieaffald. Vores chauffører, som alle har mange års erfaring i sikker og miljørigtig håndtering af
affaldsprodukter, dækker indsamling i hele Danmark. Chaufførerne betjener mere end 5000 affaldsproducenter - primært autoværksteder og industrivirksomheder, men også genbrugspladser og skibe med ærinde i danske havne.

Med en vognpark bestående af 8 specialbyggede tankvogne, der nemt kan komme til overalt samt 5 trækkere og 10 trailere, som kan sendes ud til større og mere specifikke opgaver – foretager vores logistikafdeling en effektiv kørselsplanlægning.

Det betyder, at afhentning af spildolie eller emulsioner kan finde sted hurtigt efter bestilling og i overensstemmelse med den enkelte kundes behov. Bestil olieafhentning under menuknappen "Bestil olieafhentning"

AVISTA OIL Danmark A/S arbejder som entreprenør under Mineralolie Brancheforeningens Miljøpulje og EOF (Energi- og olie forum)  og foretager gratis afhentning af en række spildolie produkter på kundens adresse.

AVISTA OIL Danmark A/S er godkendt til at afhente følgende affaldstyper (EAK-koder):

Link til affaldstyper

Link til Miljøstyrelsens samlede liste over EAK koder

Godkendt indsamler med forbehandling og genanvendelsesanlæg

AVISTA OIL Danmark A/S er godkendt indsamler af spildolie og andet olieaffald i Miljøstyrelsens affaldsregister. Raffinaderiet i Kalundborg er godkendt genanvendelsesanlæg. På nedenstående link kan der søges på affaldstypen "spildolie" under genanvendelsesanlæg samt indsamlervirksomhed.

Link til miljøstyrelsen register